2015. júl 16.

Impresszum

írta: Perfekt
Impresszum

Szerzőink:

 _dsc9305.jpgdr. Kothencz Éva

...Látókör Kft., közbeszerzési szakértő, társasági szakjogász
A közbeszerzések iránt elkötelezett szakember 1998. óta foglalkozik a területtel. Széles körű jogalkalmazói tapasztalatokkal bír ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon egyaránt, korábbi közigazgatási pályafutása során részt vett a közbeszerzéseket érintő jogszabályok előkészítésében. 2001 óta tart különböző fórumokon gyakorlatorientált képzéseket, vállalati tréningeket. Több közbeszerzési témájú kiadvány szerkesztésében vett részt, illetve jelentek meg azokban írásai. Szakmai és vezetői tapasztalatait a Közbeszerzések Tanácsánál szerezte, ahol 7 éven át irányította a jogi osztály, majd főosztály munkáját.
Jelmondata: Ez a Beszerzés! Beszéljünk nyíltan a közbeszerzési kérdésekről!

 

magyar_zsuzsa.jpgMagyar Miklósné (Zsuzsa)

Az Euroconto Audit KFT. tulajdonosa, és egyben ügyvezetője

Pályáját jóval a rendszerváltás előtt kezdte mint főkönyvelő.  Közgazdasági tapasztalatait könyvvizsgálói képesítés megszerzésével tökéletesítette, amelyben jelenleg is dolgozik. Ezidő alatt sokrétű tapasztalatra tett szert a vállalkozói szférában, melyet a mérlegképes és adótanácsadó hallgatóknak oktatás, továbbképzés keretében kíván átadni. Szakmai tudását a  Nemzetgazdasági Minisztérium vizsgaelnökként is igénybe veszi.

Jelmondata:  Akkor tanulsz, ha tudod, hogy mit nem tudsz. Nem a tanulás a boldogság, hanem a tudás megszerzése.

Dr. Magyar Zsuzsanna

Mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, közgazdász és jogász végzettséggel rendelkezem. Fő szakterületem az adózás, több évig oktattam Mérlegképes könyvelői tanfolyamokon adózást, jelenleg a Perfekt ZRt-nél a mérlegképes továbbképzések oktatásában veszek részt.

Elsősorban könyveléssel, adó tanácsadással foglalkozom, munkám végzéséhez elengedhetetlen a számviteli törvény és az adózást érintő jogszabályok folyamatos nyomon követése, de a társasági jogi, munkajogi, társadalombiztosítási jogszabályokat is ugyanúgy figyelem.

Törekszem ismereteimet, tudásomat naprakészen tartani, mert úgy gondolom, hogy a mai gyorsan változó jogszabályi környezetben a jogszabályok alapos ismerete nélkül nem lehet e szakmában tevékenykedni.

Mottóm: "Olyan lesz a jövő, mint amilyen a ma iskolája."
              Szent-Györgyi Albert   

 

dr_rakosi_ferenc.JPGDr. Rákosi Ferenc

…egyéni ügyvéd, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja 1999 óta.
Ügyvédi tevékenységét megelőzően, illetve azt szüneteltetve az elmúlt 25 évben jogi, közigazgatási, költségvetési, vagyongazdálkodási, informatikai területen számos kormányzati szerv tanácsadója. Munkájához kapcsolódóan közvetlen társaságirányítási tapasztalatot szerzett állami, illetve önkormányzati tulajdonú társaság igazgatóságában, illetve felügyelőbizottságában (Magyar Posta Zrt, Szerencsejáték Zrt., Magyar Hivatalos Közlönykiadó stb.). A felnőttképzésben ügyvédi tevékenysége mellett oktatóként és vizsgáztatóként is közreműködik.

Jelmondata: „A remek perbeszédnél többet ér egy időben adott és megfogadott ügyvédi tanács…”

 

 Széles Imre

Aki helytelenül bírál el egy jogviszonyt, vagy állapít meg járulékfizetési kötelezettséget, általában kétszeresen hibázik: nem csak a foglalkoztatáshoz kapcsolódó kötelezettségek vonatkozásában követ elmulasztást, de akarva akaratlanul veszélyezteti a biztosított jövőbeni ellátást.
Biztosra kell tehát menni, miközben ez az a terült, ahol teljes körű soha nem lehet a tudásunk…

Megállapítását több mint 30 éves – különböző igazgatási szerveknél, különböző beosztásokban szerzett – szakmai gyakorlat mellett, szakértőként, előadóként vagy oktatóként kapott kérdések is alátámasztják.
Éppen ezért ítéli hasznosnak mind a gyakorló szakemberek, mind pedig az érdeklődők számára a Perfekt Szakmai blogot.

 

horvathne_eva_02.jpg Horváth Józsefné

...könyvvizsgáló, okleveles nemzetközi-, áfa- és adószakértő, IFRS minősített oktató
Szakmai pályafutását a Miskolci Egyetemen kezdte, majd a vállalkozási szférában a Logconto Pénzügyi Tanácsadó Kft. ügyvezetőjeként könyveléssel, adótanácsadással, könyvvizsgálattal folytatta. A költségvetésben valamint a vállalkozási területen szerzett közel 30 éves tapasztalatait – könyvvizsgálatok, adószakértői feladatai mellett - mérlegképes könyvelők, adótanácsadók és adószakértők oktatásában, továbbképzésében adja tovább.
Jelmondata: a tudás megszerzésének legjobb módja a folyamatos tanulás.

 

bemutatkozo_szines_klgy.jpgKirály László György

... a Royal Image Kft. ügyvezető-tulajdonosa, közgazdász, adószakértő.
Övé a külső kapcsolatok ápolásának feladata a Royalházban, és ő fog össze minden nagyobb, összetettebb szakértői feladatot. Adószakértőként általában ő képviseli az adóhatóság előtt a partnereket, de a vezetési és befektetési tanácsadásban is övé a meghatározó szerep. Szakmai és vezetői tapasztalatait többek között az adóhivatalban szerezte, ahol 6 és fél évig megyei igazgató, 3 évig pedig elnöki pozícióban a szervezet elsőszámú vezetője volt.  Közel 4 évet töltött a pénzügyi szervezeteket felügyelő hatóság irányító szervezetében.

Jelmondata:  nem tudhatsz mindent – jobb ha szakértőre bízod.

 

Vezérigazgató:

szepessy_hajnalka.jpgSzepessy Hajnalka

...a Perfekt Zrt. vezérigazgatója, felnőttképzési szakértő.
Széles körű tapasztalatokkal rendelkezik az oktatás teljes spektrumáról. Az utóbbi 15 évben pedig vezető szerepet tölt be a Perfekt képzési, vizsgáztatási, minőségirányítási, tananyagfejlesztési és vállalatirányítási területén. A felnőttképzési tevékenység szabályozásának kezdetétől felnőttképzési és program szakértő. Munkájában rendkívüli módon motiválja, hogy a felnőttképzési piac egyik legpatinásabb és meghatározó szereplője, a Perfekt irányításával a szakmaiság szinonimája legyen, minden körülmények között.
Jelmondata: a tudás a legjobb befektetés.

 

 

 

Szólj hozzá