; ; ; ;

A személyi jövedelemadózást és a kisadózó vállalkozások tételes adóját érintő módosítások

2016. augusztus 3. Perfekt Blog

A cikk tartalmából:

A cafeteria-rendszer átalakítása

2017. január 1-jétől hatályba lépő változások

A pénzjuttatás éves keretösszege egész éves foglalkoztatás esetén 100 ezer forint. Ha a foglalkoztatás az év egészében nem áll fenn, az említett összegnek a foglalkoztatás időtartamával arányos része minősül éves keretösszegnek. Az éves keretösszeget meghaladóan adott pénzösszeg munkavállaló esetében bérjövedelmeként adóköteles.

cafetira.jpg

A cikk folytatását megtalálhatja az Adótanácsadó Klub legújabb, 3. számú kiadványában.

 

Jelentkezzen már most, és vegyen részt budapesti Adótanácsadó Klubunk 2016. második félévének első előadásán szeptember 13-án, amelynek témája a személyi jövedelemadó törvény aktuális módosítása, az új rendszerű cafeteria.

Az egy alkalomra szóló részvételi díj befizetését követően térítésmentesen elküldjük Önnek ezt a kiadványt. A kedvezmény érvényesítése céljából a jelentkezési lapon kérjük, tüntesse fel a BLOG-ATK-3 kódot.

Lehetősége van Önnek arra is, hogy ezt a kiadványt, és a továbbiakban megjelenő további három, aktuális témákat feldolgozó kiadványunkat is térítésmentesen megkapja, ha jelentkezik állandó tagnak budapesti adótanácsadó klubunkba. A második féléves tagsági díj 22.000 Ft + áfa, mely feljogosítja a 2016-os év hátralévő részében összesen négy alkalommal tartandó kreditpontos szakmai előadásainkon való részvételre is. Az előadások témája megtekinthető weboldalunkon.

 

Szerző: Szatmári László főosztályvezető Nemzetgazdasági Minisztérium
(Adótanácsadó Klub kiadvány)

süti beállítások módosítása