; ; ; ;

Impresszum

2015. július 16. Perfekt

Szerzőink:

Gombár Gáborgombar-gabor-2-150x150_profilkep.png

19 esztendőt töltött el a NAV-nál és a jogelőd VPOP-nál. Jelenleg a Royal Sped Zrt. fejlesztési menedzsereként dolgozik. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik vámjogi és jövedéki témában, mind hatósági, mind ügyféloldali megközelítésben.

 

 

 _dsc9305.jpgDr. Kothencz Éva

...Látókör Kft., közbeszerzési szakértő, társasági szakjogász
A közbeszerzések iránt elkötelezett szakember 1998. óta foglalkozik a területtel. Széles körű jogalkalmazói tapasztalatokkal bír ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon egyaránt, korábbi közigazgatási pályafutása során részt vett a közbeszerzéseket érintő jogszabályok előkészítésében. 2001 óta tart különböző fórumokon gyakorlatorientált képzéseket, vállalati tréningeket. Több közbeszerzési témájú kiadvány szerkesztésében vett részt, illetve jelentek meg azokban írásai. Szakmai és vezetői tapasztalatait a Közbeszerzések Tanácsánál szerezte, ahol 7 éven át irányította a jogi osztály, majd főosztály munkáját.
Jelmondata: Ez a Beszerzés! Beszéljünk nyíltan a közbeszerzési kérdésekről!

 

Magyar Miklósné (Zsuzsa)magyar_zsuzsa.jpg

Az Euroconto Audit KFT. tulajdonosa, és egyben ügyvezetője

Pályáját jóval a rendszerváltás előtt kezdte mint főkönyvelő.  Közgazdasági tapasztalatait könyvvizsgálói képesítés megszerzésével tökéletesítette, amelyben jelenleg is dolgozik. Ezidő alatt sokrétű tapasztalatra tett szert a vállalkozói szférában, melyet a mérlegképes és adótanácsadó hallgatóknak oktatás, továbbképzés keretében kíván átadni. Szakmai tudását a  Nemzetgazdasági Minisztérium vizsgaelnökként is igénybe veszi.

Jelmondata:  Akkor tanulsz, ha tudod, hogy mit nem tudsz. Nem a tanulás a boldogság, hanem a tudás megszerzése.

 

magyar_zsuzsi_kep.jpgDr. Magyar Zsuzsanna

Mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, közgazdász és jogász végzettséggel rendelkezik. Fő szakterülete az adózás, több évig oktatott Mérlegképes könyvelői tanfolyamokon adózást, jelenleg a Perfekt Zrt-nél a mérlegképes továbbképzések és adótanácsadó képzések oktatásában vesz részt.

Elsősorban könyveléssel, adó tanácsadással foglalkozik, munkájának végzéséhez elengedhetetlen a számviteli törvény és az adózást érintő jogszabályok folyamatos nyomon követése, de a társasági jogi, munkajogi, társadalombiztosítási jogszabályokat is ugyanúgy figyeli.

Törekszik ismereteit, tudását naprakészen tartani, mert úgy gondolja, hogy a mai gyorsan változó jogszabályi környezetben a jogszabályok alapos ismerete nélkül nem lehet e szakmában tevékenykedni.

Mottó: "Olyan lesz a jövő, mint amilyen a ma iskolája."
            Szent-Györgyi Albert   

 

Puszti Tiborpuszti_tibor_profilkep1_3.jpg

munkavédelmi szakmérnök

Mérnöktanárként 17 évig műszaki szakközépiskolában oktatott. Aztán elköteleződött a munkavédelem iránt. 1998-tól 18 éven keresztül dolgozott a közigazgatásban, így széleskörű jogalkalmazói tapasztalattal rendelkezik. Felkérésre részt vesz a munkavédelmi technikus képzéseken és munkavédelmi rendezvényeken szakmai tájékoztatókat tart.

Jelmondata: Az ember a leggyengébb láncszem. Minden munkahelyi baleset emberi mulasztásra vagy szabálytalan munkavégzésre vezethető vissza.

  

 

 

Dr. Sztanó Imresztano_imre.JPG

Számviteli szakember, okleveles könyvvizsgáló. Közel négy évtizedig a Pénzügyi és Számviteli Főiskola, majd jogutódja a Budapesti Gazdasági Főiskola meghatározó vezető munkatársa.

A Perfekt Zrt., valamint szakmai szervezetek felkérésére a mai napig is rendszeresen tart szakmai előadásokat, vesz részt szakkönyvek készítésében, mint szerző, illetve lektor, valamint feladatot vállal számviteli területen képzésfejlesztési projektekben.

A Magyar Köztársaság Elnöke 2003. augusztus 20-án a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesítette. Indoklása: „a számviteli szakterület fejlesztésében, korszerűsítésében és oktatásában végzett kiemelkedő munkássága, vezetői tevékenysége elismeréseként”

2015-ben megkapta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által alapított Bartók Nagy András életműdíjat.

Jelmondat: "A tudás megszerzésébe befektetett pénz eredményezi mindig a legnagyobb hozamot." Benjamin Franklin

süti beállítások módosítása