2016. júl 20.

A személyi jövedelemadózást és a kisadózó vállalkozások tételes adóját érintő módosítások

írta: Perfekt Blog
A személyi jövedelemadózást és a kisadózó vállalkozások tételes adóját érintő módosítások

A cikk tartalmából:

A cafeteria-rendszer átalakítása

2017. január 1-jétől hatályba lépő változások

Szűkül a munkáltató által – kedvező közteher mellett – adható juttatások köre: 2017. január 1-jétől kizárólag az éves keretösszeget meg nem haladóan adott pénzösszeg és a SZÉP Kártya bármely alszámlájára (szálláshely, vendéglátás, szabadidő) a törvényben meghatározott kereteken belül adott juttatás minősül az Szja törvény 71. §-a szerinti béren kívüli juttatásnak.

cafetira.jpg

A cikk folytatását megtalálhatja az Adótanácsadó Klub legújabb, 3. számú kiadványában.

 

Jelentkezzen már most, és vegyen részt budapesti Adótanácsadó Klubunk 2016. második félévének első előadásán szeptember 13-án, amelynek témája a személyi jövedelemadó törvény aktuális módosítása, az új rendszerű cafeteria.

Az egy alkalomra szóló részvételi díj befizetését követően térítésmentesen elküldjük Önnek ezt a kiadványt. A kedvezmény érvényesítése céljából a jelentkezési lapon kérjük, tüntesse fel a BLOG-ATK-3 kódot.

Lehetősége van Önnek arra is, hogy ezt a kiadványt, és a továbbiakban megjelenő további három, aktuális témákat feldolgozó kiadványunkat is térítésmentesen megkapja, ha jelentkezik állandó tagnak budapesti adótanácsadó klubunkba. A második féléves tagsági díj 22.000 Ft+ÁFA, mely feljogosítja a 2016-os év hátralévő részében összesen négy alkalommal tartandó kreditpontos szakmai előadásainkon való részvételre is. Az előadások témája megtekinthető weboldalunkon.

 

Szerző: Szatmári László főosztályvezető Nemzetgazdasági Minisztérium
(Adótanácsadó Klub kiadvány)

Szólj hozzá

jo tudni