2016. aug 17.

A személyi jövedelemadózást és a kisadózó vállalkozások tételes adóját érintő módosítások

írta: Perfekt Blog
A személyi jövedelemadózást és a kisadózó vállalkozások tételes adóját érintő módosítások

A cafeteria-rendszer átalakítása

2017. január 1-jétől hatályba lépő változások

A SZÉP Kártya egyes alszámláira vonatkozó keretek 2017-ben változatlanok: a szálláshely alszámlára 225 ezer forint, a vendéglátás alszámlára 150 ezer forint, a szabadidő alszámlára pedig 75 ezer forint munkáltatói támogatás utalható. Az előbbi mértékeket meghaladóan SZÉP Kártyára utalt támogatás egyes meghatározott juttatásként adóköteles.

cafetira.jpg 

A cikk folytatását megtalálhatja az Adótanácsadó Klub legújabb, 3. számú kiadványában.

Jelentkezzen már most, és vegyen részt budapesti Adótanácsadó Klubunk 2016. második félévének első előadásán szeptember 13-án, amelynek témája a személyi jövedelemadó törvény aktuális módosítása, az új rendszerű cafeteria.

Az egy alkalomra szóló részvételi díj befizetését követően térítésmentesen elküldjük Önnek ezt a kiadványt. A kedvezmény érvényesítése céljából a jelentkezési lapon kérjük, tüntesse fel a BLOG-ATK-3 kódot.

Lehetősége van Önnek arra is, hogy ezt a kiadványt, és a továbbiakban megjelenő további három, aktuális témákat feldolgozó kiadványunkat is térítésmentesen megkapja, ha jelentkezik állandó tagnak budapesti adótanácsadó klubunkba. A második féléves tagsági díj 22.000 Ft+ÁFA, mely feljogosítja a 2016-os év hátralévő részében összesen négy alkalommal tartandó kreditpontos szakmai előadásainkon való részvételre is. Az előadások témája megtekinthető weboldalunkon.

 

Szerző: Szatmári László főosztályvezető Nemzetgazdasági Minisztérium
(Adótanácsadó Klub kiadvány)

Szólj hozzá

szosszenet