; ; ; ;

Új írónk van!

2015. január 19. Perfekt

41.jpgAlig indult el blogunk, új, neves szakértő csatlakozott csapatunkhoz. Katt a továbbra, felfedjük, ki az!

A Perfekt szakmai blog január 14-én indult el teljes üzemmel, ahol célunk, hogy olyan tartalmakat tárjuk Olvasóink elé, amelyek segítenek naprakésznek lenni a pénzügyi-gazdasági újdonságokban, közérthetővé teszik a jogszabályi változtatásokat, és hasznos, gyakorlati útmutatót jelentenek a napi feladatok megoldásában.

Ehhez kiválói szakértőinket, akik egyébként a Perfekt oktatói, hívtuk segítségül (apropó, látták már impresszumunkat?), és most szakterületének egy újabb jeles képviselője csatlakozott csapatunkhoz! Magyar Miklósné, Zsuzsa okleveles könyvvizsgáló, adószakértő, és olyan gyakorlati kérdésekben nyújt most mindjárt nekünk segítséget, mint az EKAER bevezetése (szakmai programunkra itt jelentkezhet!), mintát nyújt egy hasznos szerződésmódosításhoz (a bejegyzés a héten érkezik!), és a német minimálbér okozta odafigyelnivalóra mutat rá.

20141217_140614.jpgMagyar Miklósné (Zsuzsa)

...az Euroconto Audit KFT. tulajdonosa, és egyben ügyvezetője

Pályáját jóval a rendszerváltás előtt kezdte mint főkönyvelő.  Közgazdasági tapasztalatait könyvvizsgálói képesítés megszerzésével tökéletesítette, amelyben jelenleg is dolgozik. Ezidő alatt sokrétű tapasztalatra tett szert a vállalkozói szférában, melyet a mérlegképes és adótanácsadó hallgatóknak oktatás, továbbképzés keretében kíván átadni. Szakmai tudását a  Nemzetgazdasági Minisztérium vizsgaelnökként is igénybe veszi.

Jelmondata:  Akkor tanulsz, ha tudod, hogy mit nem tudsz. Nem a tanulás a boldogság, hanem a tudás megszerzése.

süti beállítások módosítása