2015. júl 16.

Impresszum

írta: Perfekt
Impresszum

Szerzőink:

Gombár Gáborgombar-gabor-2-150x150_profilkep.png

19 esztendőt töltött el a NAV-nál és a jogelőd VPOP-nál. Jelenleg a Royal Sped Zrt. fejlesztési menedzsereként dolgozik. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik vámjogi és jövedéki témában, mind hatósági, mind ügyféloldali megközelítésben.

 

 

 _dsc9305.jpgDr. Kothencz Éva

...Látókör Kft., közbeszerzési szakértő, társasági szakjogász
A közbeszerzések iránt elkötelezett szakember 1998. óta foglalkozik a területtel. Széles körű jogalkalmazói tapasztalatokkal bír ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon egyaránt, korábbi közigazgatási pályafutása során részt vett a közbeszerzéseket érintő jogszabályok előkészítésében. 2001 óta tart különböző fórumokon gyakorlatorientált képzéseket, vállalati tréningeket. Több közbeszerzési témájú kiadvány szerkesztésében vett részt, illetve jelentek meg azokban írásai. Szakmai és vezetői tapasztalatait a Közbeszerzések Tanácsánál szerezte, ahol 7 éven át irányította a jogi osztály, majd főosztály munkáját.
Jelmondata: Ez a Beszerzés! Beszéljünk nyíltan a közbeszerzési kérdésekről!

 

Magyar Miklósné (Zsuzsa)magyar_zsuzsa.jpg

Az Euroconto Audit KFT. tulajdonosa, és egyben ügyvezetője

Pályáját jóval a rendszerváltás előtt kezdte mint főkönyvelő.  Közgazdasági tapasztalatait könyvvizsgálói képesítés megszerzésével tökéletesítette, amelyben jelenleg is dolgozik. Ezidő alatt sokrétű tapasztalatra tett szert a vállalkozói szférában, melyet a mérlegképes és adótanácsadó hallgatóknak oktatás, továbbképzés keretében kíván átadni. Szakmai tudását a  Nemzetgazdasági Minisztérium vizsgaelnökként is igénybe veszi.

Jelmondata:  Akkor tanulsz, ha tudod, hogy mit nem tudsz. Nem a tanulás a boldogság, hanem a tudás megszerzése.

 

magyar_zsuzsi_kep.jpgDr. Magyar Zsuzsanna

Mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, közgazdász és jogász végzettséggel rendelkezik. Fő szakterülete az adózás, több évig oktatott Mérlegképes könyvelői tanfolyamokon adózást, jelenleg a Perfekt Zrt-nél a mérlegképes továbbképzések és adótanácsadó képzések oktatásában vesz részt.

Elsősorban könyveléssel, adó tanácsadással foglalkozik, munkájának végzéséhez elengedhetetlen a számviteli törvény és az adózást érintő jogszabályok folyamatos nyomon követése, de a társasági jogi, munkajogi, társadalombiztosítási jogszabályokat is ugyanúgy figyeli.

Törekszik ismereteit, tudását naprakészen tartani, mert úgy gondolja, hogy a mai gyorsan változó jogszabályi környezetben a jogszabályok alapos ismerete nélkül nem lehet e szakmában tevékenykedni.

Mottó: "Olyan lesz a jövő, mint amilyen a ma iskolája."
            Szent-Györgyi Albert   

 

Puszti Tiborpuszti_tibor_profilkep1_3.jpg

munkavédelmi szakmérnök

Mérnöktanárként 17 évig műszaki szakközépiskolában oktatott. Aztán elköteleződött a munkavédelem iránt. 1998-tól 18 éven keresztül dolgozott a közigazgatásban, így széleskörű jogalkalmazói tapasztalattal rendelkezik. Felkérésre részt vesz a munkavédelmi technikus képzéseken és munkavédelmi rendezvényeken szakmai tájékoztatókat tart.

Jelmondata: Az ember a leggyengébb láncszem. Minden munkahelyi baleset emberi mulasztásra vagy szabálytalan munkavégzésre vezethető vissza.

  

 

dr_rakosi_ferenc.JPGDr. Rákosi Ferenc

…egyéni ügyvéd, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja 1999 óta.
Ügyvédi tevékenységét megelőzően, illetve azt szüneteltetve az elmúlt 25 évben jogi, közigazgatási, költségvetési, vagyongazdálkodási, informatikai területen számos kormányzati szerv tanácsadója. Munkájához kapcsolódóan közvetlen társaságirányítási tapasztalatot szerzett állami, illetve önkormányzati tulajdonú társaság igazgatóságában, illetve felügyelőbizottságában (Magyar Posta Zrt, Szerencsejáték Zrt., Magyar Hivatalos Közlönykiadó stb.). A felnőttképzésben ügyvédi tevékenysége mellett oktatóként és vizsgáztatóként is közreműködik.

Jelmondata: „A remek perbeszédnél többet ér egy időben adott és megfogadott ügyvédi tanács…”

 

Széles Imre

Aki helytelenül bírál el egy jogviszonyt, vagy állapít meg járulékfizetési kötelezettséget, általában kétszeresen hibázik: nem csak a foglalkoztatáshoz kapcsolódó kötelezettségek vonatkozásában követ elmulasztást, de akarva akaratlanul veszélyezteti a biztosított jövőbeni ellátást.
Biztosra kell tehát menni, miközben ez az a terült, ahol teljes körű soha nem lehet a tudásunk…

Megállapítását több mint 30 éves – különböző igazgatási szerveknél, különböző beosztásokban szerzett – szakmai gyakorlat mellett, szakértőként, előadóként vagy oktatóként kapott kérdések is alátámasztják.
Éppen ezért ítéli hasznosnak mind a gyakorló szakemberek, mind pedig az érdeklődők számára a Perfekt Szakmai blogot.

 

Dr. Sztanó Imresztano_imre.JPG

Számviteli szakember, okleveles könyvvizsgáló. Közel négy évtizedig a Pénzügyi és Számviteli Főiskola, majd jogutódja a Budapesti Gazdasági Főiskola meghatározó vezető munkatársa.

A Perfekt Zrt., valamint szakmai szervezetek felkérésére a mai napig is rendszeresen tart szakmai előadásokat, vesz részt szakkönyvek készítésében, mint szerző, illetve lektor, valamint feladatot vállal számviteli területen képzésfejlesztési projektekben.

A Magyar Köztársaság Elnöke 2003. augusztus 20-án a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesítette. Indoklása: „a számviteli szakterület fejlesztésében, korszerűsítésében és oktatásában végzett kiemelkedő munkássága, vezetői tevékenysége elismeréseként”

2015-ben megkapta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által alapított Bartók Nagy András életműdíjat.

Jelmondat: "A tudás megszerzésébe befektetett pénz eredményezi mindig a legnagyobb hozamot." Benjamin Franklin

 

 

Vezérigazgató:

szepessy_hajnalka.jpgSzepessy Hajnalka

...a Perfekt Zrt. vezérigazgatója, felnőttképzési szakértő.
Széles körű tapasztalatokkal rendelkezik az oktatás teljes spektrumáról. Az utóbbi 15 évben pedig vezető szerepet tölt be a Perfekt képzési, vizsgáztatási, minőségirányítási, tananyagfejlesztési és vállalatirányítási területén. A felnőttképzési tevékenység szabályozásának kezdetétől felnőttképzési és program szakértő. Munkájában rendkívüli módon motiválja, hogy a felnőttképzési piac egyik legpatinásabb és meghatározó szereplője, a Perfekt irányításával a szakmaiság szinonimája legyen, minden körülmények között.

Jelmondata: A tudás a legjobb befektetés.

 

 

 

Szólj hozzá