; ; ; ;

Miként válhat egy kisgyermekes édesanya könyvelővé otthonról?

Az édesanyák karrierútja

2023. november 28. Perfekt Blog

Az anyaság kihívásokkal teli, ám lenyűgöző utazás, amely gyakran megváltoztatja az élet minden területét. Azok az édesanyák, akik otthon szeretnének maradni kisgyermekükkel, gyakran szembesülnek azzal a kihívással, hogyan tartsák fenn karrierjüket és szerezzenek további jövedelmet. A könyvelési terület itt kiváló lehetőséget kínál az édesanyák számára, akik szeretnének új készségeket elsajátítani és otthonról tanulni, akár dolgozni.

finance_for_nonfinance_1920_x_1080_keppont_5.png

Előnyök:

Rugalmasság: Az egyik fő előny, amiért az anyukáknak érdemes lehet könyvelői pályát választani, az a szakma megtanulásának és a munka ellátásának rugalmassága. A könyvelési feladatok nagy része online végezhető, lehetővé téve az anyáknak, hogy otthonról dolgozzanak a saját időbeosztásuk szerint. Ez különösen előnyös lehet kisgyermekes anyukáknak, akiknek az időbeosztása változatos és gyakran kiszámíthatatlan.

Biztos jövedelemforrás: A könyvelő szakmában az utóbbi években elég magas a munkaerőhiány. A könyvelő szakma továbbá jelentős jövedelemforrást kínál. Az ügyfelek számos területen, beleértve a kisvállalkozásokat, a szabadúszókat és az online vállalkozásokat is, igénylik a könyvelési szolgáltatásokat. Az anyukák otthonról is könnyen találhatnak ügyfeleket, és az egyre növekvő online platformoknak köszönhetően könnyű elindítani a saját könyvelői vállalkozásukat.

Hosszútávú karrierlehetőségek: A könyvelési kompetenciák keresettek és általánosan alkalmazhatók, így a tudás és a képesítés birtokában levők hosszútávú karrierlehetőségeket találhatnak ezen a területen. Az elsajátított készségek nemcsak a könyvelésre, hanem az üzleti elemzésre, pénzügyi tervezésre és irányításra is alkalmazhatók, így lehetőség nyílik a szakmai fejlődésre és specializációra.

Hogyan kezdj hozzá?

Szerezd meg a megfelelő képesítéseket: Válaszd a Perfekt 100% online elvégezhető, élő online konzultációkkal ellátott képzését és legyél könyvelő mire gyermeked óvodába megy!

Amit még érdemes tudni: most lehet az utolsó lehetőséged 100% online, rugalmas formában, érettségi bemenettel elvégezni a Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzést! Az új törvényjavaslat szerint 2024-től a könyvelő képzések feltételei nagyban szigorodnak.

Az akár otthonról megtanulható és elvégezhető könyvelés kiváló lehetőséget kínál a karrier és a család összeegyeztetésére. A rugalmasság, az online képzési lehetőségek és a jövedelemforrások széles skálája segítik az édesanyákat abban, hogy sikeresen átképezhessék magukat könyvelővé, a gyermekük születését követő otthon töltött időszakban. A könyvelői pálya nemcsak egy új karrier lehetőségét nyitja meg, hanem megteremti a kiegyensúlyozottabb élet lehetőségét.

süti beállítások módosítása