; ; ; ;

FONTOS VÁLTOZÁS

2017. december 4. Perfekt Blog

FONTOS VÁLTOZÁS A
KÖNYVVITELI SZOLGÁLTATÁST VÉGZŐK REGISZTRÁCIÓS ELJÁRÁSÁBAN!

fontos_importatnt.jpg

2018. január 1-jétől kizárólag mérlegképes könyvelői végzettség vagy könyvvizsgálói végzettség alapján kérhető a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásába történő regisztráció.

Ezt követően megszűnik a nyilvántartásba vétel szempontjából a mérlegképes könyvelői szakképesítéssel egyenértékűnek minősülő egyetemi vagy főiskolai diploma szerinti szakképzettség alapján történő regisztráció.

Amennyiben Ön az előzőekben említett diplomával rendelkezik, a nyilvántartásba vétel feltételeinek teljesítésével 2017. december 31-ig van lehetősége benyújtani regisztrációs kérelmét a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz.

Fontos, hogy a nyilvántartásba vételi kérelemhez csatolni kell a továbbképzés teljesítéséről szóló igazolás(oka)t a kérelem benyújtását megelőző 12 hónapból.

Vegyen mielőbb részt vállalkozási szakos e-learning továbbképzésünkön és szerezze meg a regisztrációhoz szükséges igazolásokat!

További részleteket a http://www.perfekt.hu/emktk honlapon találhat vagy elérhetőségeink valamelyikén. Keressen minket bizalommal!

 

süti beállítások módosítása