; ; ; ;

Ellenőrzésekkel indul az újév!

2019. január 7. Perfekt Blog

Baranya megye ellenorzesek_2019_indul.jpg

2019.01.04.

Januári ellenőrzések Baranyában

A NAV munkatársai január 7. és 13. között Harkányban, Komlón, Mohácson, Siklóson és a megyeszékhelyen végeznek ellenőrzéseket.

A vizsgálatok során a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatást, az online pénztárgép használatát, valamint a forgalmazott áruk eredetét ellenőrzik. A hivatal fokozott jelenlétére számíthatnak a zöldség- és gyümölcskereskedők, a szépészeti szolgáltatók, a vendéglátóhelyek, valamint az építőipari vállalkozások. 

2018.12.28.

Januári ellenőrzések Baranyában

A NAV munkatársai december 31. és január 6. között Komlón, Szigetváron, Mohácson, és a megyeszékhelyen végeznek ellenőrzéseket.

A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatást, az online pénztárgép használatát, valamint az áruk eredetét ellenőrzik. A hivatal fokozott jelenlétére számíthatnak a zöldség- és gyümölcskereskedők, a vendéglátóhelyek, az építőipari tevékenységet folytatók, valamint a piacokon, köztereken értékesítő adózók.

Baranya megyében, a hivatal szakemberei kiemelten ellenőrzik a személyszállítókat is.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

2019.01.04.

Operatív ellenőrzések az építkezéseken

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának adóellenőrei 2019. január 14. és 18. között fokozottan ellenőrzik a megye területén építkezéseken foglalkoztatottak szabályszerű bejelentését.  

2019.01.04.

Ellenőrzés Sajószentpéteren

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2019. január 10-én Sajószentpéteren ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek megfelelő használatát, valamint a foglalkoztatottak bejelentését a kereskedőknél, vendéglátóknál és szolgáltatóknál.

Fejér megye

2019.01.04.

Operatív ellenőrzések 2019. január 7. és 10. között Pázmándon és Válon

A NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának adóellenőrei 2019. január 7. és 10. között  Pázmándon és Válon ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, illetve a foglalkoztatás szabályszerűségét.

2018.12.30.

Operatív ellenőrzések az év első hetében az építkezéseken

A NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának adóellenőrei az év első hetében ellenőrzik az építkezéseken dolgozók foglalkoztatásának szabályszerűségét.

Hajdú-Bihar megye

2018.12.28.

Operatív ellenőrzések helyszínei Hajdú-Bihar Megyében 2019. január 2. és 4. között

A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket 2019. január 2. és 4. között:

  • január 2. (szerda)                 Debrecen
  • január 3. (csütörtök)            Debrecen
  • január 4. (péntek)                Debrecen

 A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai elsősorban a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek megfelelő használatát és az alkalmazottak bejelentését ellenőrzik a kereskedőknél, szolgáltatóknál. Emellett fokozott figyelmet fordítanak az online pénztárgép használatára kötelezettek ellenőrzésére, a nyugtaadást már korábban elmulasztókra, továbbá a jövedéki termékek forgalmának ellenőrzésére is.

A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

Nógrád megye

2019.01.04.

Helyszíni ellenőrzések Nógrád megyében a 2. héten

A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága adóellenőrei 2019. január 7. és 13. között fordulónapi leltárellenőrzések helyszíni leltárfelvételét végzik a megyei illetékességű egyéni vállalkozóknál. Emellett a revizorok ellenőrzik az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét. Utóbbi körben kiemelten vizsgálják a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését, továbbá a pénztárgép éves felülvizsgálatát.

2018.12.27.

Helyszíni ellenőrzések Nógrád megyében az 1. héten

A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága 2019. január 2. és 6. között az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

  • január 3. (csütörtök)                   Bátonyterenye és környéke
  • január 4. (péntek)                        Salgótarján és környéke

A revizorok ellenőrzik az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét. Utóbbi körben kiemelten vizsgálják a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését, továbbá a pénztárgép éves felülvizsgálatát.

Az adóellenőrök a hét valamennyi napján a megye egyéb településein is végezhetnek vizsgálatokat.

Pest megye

2019.01.02.

Szépségipar

A NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának szakemberei kiemelten ellenőrzik 2019. januárjában a fodrászati, szépségápolási és egészségmegőrző vállalkozásokat.

 A revizorok főként a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.  

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

2019.01.02.

Operatív ellenőrzések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei helyszínei

A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 1. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

  • január 2. (szerda): Nagyhalász, Kótaj,
  • január 3. (csütörtök): Vásárosnamény,
  • január 4. (péntek): Nyíregyháza.

A NAV munkatársai elsősorban a nyugta- és számlaadást vizsgálják. A revizorok a hét valamennyi napján, a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

 

süti beállítások módosítása