; ; ; ;

Perfekt x MCC Feszt nyereményjáték

2023. július 24. Perfekt Blog

A Perfekt Zrt. nyereményjátékot hirdet az esztergomi MCC Feszt ideje alatt!
A Perfekt standjánál regisztráló résztvevők között a fesztivál ideje alatt minden nap kisorsolásra kerül egy 100 000 Ft értékű képzési kupon, amely szabadon választhatóan használható fel az ősszel induló képzések egyikére.

kepkivagas.PNG

A játékszabályzatot az alábbiakban tesszük közzé:

Perfekt nyereményjáték - MCC Feszt, Esztergom, július 27-29.

1. Általános rendelkezések

A PERFEKT Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1118 Budapest, Számadó utca 19. 1. em. 1. ajtó; cégjegyzékszám: 01-10-042279; adószám: 10884168-2-43; a továbbiakban: Szervező) az alábbiak szerint állapítja meg a “Perfekt nyereményjáték” elnevezésű promócióban (továbbiakban: Játék) történő részvételi, illetve játékszabályokat (a továbbiakban: Játékszabályzat).

A Játék lebonyolítására a 2023. július 27-29. napokon az MCC Feszt elnevezésű rendezvényen (helyszíne: Esztergom, a továbbiakban: Rendezvény) kerül sor az alábbiak szerint.

2. A Játékban résztvevő személyek, regisztráció

A Játékban részt vehet minden olyan természetes személy (a továbbiakban: Résztvevő), aki

  • 18. életévét betöltötte,
  • teljesen cselekvőképes,
  • a Rendezvényen látogatóként (azaz nem a Rendezvényt szervező vagy más munkatársaként, alvállalkozójaként) részt vesz,
  • érvényes regisztrációval rendelkezik az alábbiak szerint, a jelen Játékszabályzatban megadott időtartamon belül.

A Játékban való részvétel feltétele a játék ideje alatt a helyszínen személyes jelenléttel történő, a Szervező által biztosított, Qualtrics platformon keresztül történő online regisztráció, ennek során a kért adatok (név; e-mail cím;) megadása és a sorsoláson történő részvétel szándékának megerősítése.

Egy Résztvevő a játék ideje alatt egy nap csak egyszer regisztrálhat. Az utólagos adatmegadásra nincs lehetőség, illetve a Szervező nem vállal felelősséget a regisztráció során téves vagy valótlan adatok megadásáért.

A Résztvevő a Játékban történő regisztrációval elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot és azt feltétel nélkül, kifejezetten elfogadja. Amennyiben a Résztvevő a Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.

A Szervező nem vállal felelősséget olyan esetekben, amikor a Szervezőn és a Résztvevőn kívül álló okból az internetszolgáltatás nem elérhető vagy a regisztrációt nem lehet végrehajtani.

3. Játékból való kizárás

A Nyereményjátékban nem vehet részt a Szervező vezető tisztségviselője, munkavállalója, megbízottja, valamint ezen személyeknek a 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a továbbiakban: Ptk.) 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy azon regisztrálókat, illetve azon regisztrációkat, akik, illetve amelyek nem felelnek meg a jelen Játékszabályzat feltételeinek, a Játékból kizárja. Valamint Szervező fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben valamely Résztvevő vagy más személy részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, illetve a Játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen, vagy azt sértő magatartást tapasztal (pl. csalás/hamisítás), vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Résztvevőt és az érintett regisztrációt azonnali hatállyal kizárja a Játékból, valamint minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából, illetve nyereményjátékából. A regisztráció, illetve a Résztvevő kizárása miatt a Szervezővel szemben a kizárt személy semmilyen igényt nem jogosult támasztani, illetve kárigényt érvényesíteni.

4. A regisztráció időtartama

A Játékba történő regisztráció kezdetének időpontja: 2023. július 27. (csütörtök) 10.00 óra.

A Játékba történő regisztráció zárásának időpontja: 2023. július 29 (szombat) 18.00 óra.

A jelen pont szerinti időtartam alatt beérkezett, jelen Játékszabályzatnak megfelelő regisztrációval rendelkező Résztvevők között kerül kisorsolásra a nyeremény az alábbiak szerint.

5. Sorsolás

A Játék időtartama alatt a Résztvevők által megadott adatok közül a sorsolás a véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes software segítségével elektronikusan történik. A sorsoláson naponta 1 fő nyertes és 3 fő pótnyertes kerül kisorsolásra. A sorsolás nem nyilvános. A sorsorlás eredményét Szervező jegyzőkönyvben rögzíti.

A sorsolás helyszíne: Online

A sorsolás időpontja: 2023. augusztus 1., kedd

A jelen pontban meghatározott nyeremény 3 fő nyertesén felül 3 fő pótnyertes is kisorsolásra kerül meghatározott sorrendben, a nyereményre, illetve annak átadására vonatkozó rendelkezések a nyertesre és a pótnyertesre egyaránt vonatkoznak. Érvénytelen pályázat esetén az első pótnyertes lép az eredeti nyertes helyébe. Amennyiben több érvénytelen pályázat is van, minden alkalommal a soron következő pótnyertes lép az eredeti nyertes helyébe.

6. Nyertesek és a nyeremény

Nyeremény:

napi 1 db 100 000 Ft értékű kupon, amely felhasználható a Perfekt Zrt. ősszel induló képzéseinek bármelyikére – (a továbbiakban: Nyeremény)

A Nyereményt a nyertesek szabadon felhasználhatják 2023. december 31. napjáig

A Nyeremény átruházható, de más Nyereményre vagy készpénzre be nem váltható.

A nyerteseket a Szervező képviselője a regisztrációhoz használt e-mail címen, valamint telefonon keresztül értesíti a sorsolást követő 8 (nyolc) munkanapon belül. A Szervező a nyertesek értesítését 3 (három) alkalommal kísérli meg.

Amennyiben a megadott e-mail cím megszűnik vagy más okból, illetve telefonon a nyertes nem elérhető, úgy a nyertes nem jogosult a nyereményre. A nyertes köteles az e-mailben, illetve telefonon történő értesítésre reagálni, vagy azt fogadni az értesítésre nyitva álló fenti 8 (nyolc) munkanapos határidő lejártát követő 2 (kettő) munkanapon belül. Mindezen felül amennyiben a nyertes jelen szabályzat bármely feltételének nem felel meg vagy a jelen pont szerinti határidőben az értesítésre nem reagál, úgy a soron következő pótnyertes lép a helyére.

Szervező kizárja a Játékból a nyertest, akinek részére a Nyereményt azért nem lehet átadni, mert a beküldött személyes adatok nem valósak, tévesek. A Résztvevő téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

A soron következő pótnyertes akkor válik a Nyeremény jogosultjává, ha a

  • nyertes a Játékból kizárásra került; vagy
  • ha a Szervező a sorsolást követően a 8 (nyolc) munkanapon belül 3 (három) alkalommal történő próbálkozás ellenére sem éri el a nyertest; vagy
  • ha a nyertes regisztrációjának érvénytelensége a sorsolást követően bizonyosodik be.

A pótnyertes értesítésére is a nyertesre vonatkozó fenti szabályok vonatkoznak, azzal, hogy az értesítésre, illetve az arra történő nyertes általi reagálásra nyitva álló határidő lejártát követő naptól számítandó.

A nyertes online veszi át a Nyereményt.

A Nyeremény személyes átadásáról kép-film- vagy hangfelvétel készülhet, melynek Magyarország területén való, tetszőleges módon, illetve eszközön korlátlan alkalommal való külön díjazás nélküli a Játék lezárását követő megjelenéséhez a Résztvevő a regisztrációval kifejezetten és feltétel nélkül hozzájárul.

Amennyiben a nyertes Játékos a Nyereményét nem veszi át a személyes átvételre egyeztetett időpontban vagy postai kézbesítés útján, azt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyertes nevét a Játék lezárását követően a www.perfekt.hu honlapon közzé tegye.

A nyertes nem jogosult a Nyeremény átvételére, ha:

  • az adatmegadás során használt e-mail címe egyeztetések során vagy annak
  • megkezdése előtt törlésre kerül;
  • egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon
  • befolyásolni próbálta;
  • jelen Játékszabályzat bármely pontját megsérti.

7. Szervező felelőssége

A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a kiskorú vagy cselekvőképtelen személy törvényes képviselő hozzájárulása nélküli regisztrációjából/Játékban való részvételéből, valamint a nyertes részére elektronikus úton e-mailben elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében. A Szervező kizárja a felelősségét a nyeremény Magyar Posta által történő kézbesítése során felmerülő hibákhoz, késéshez, jogosulatlan átvételhez kapcsolódóan. A nyeremény Szervezőnek nem felróható okból történő elvesztése, elhagyása, megsemmisülése, jogosulatlan általi átvétele vagy felhasználása esetére a Szervező kizárja a felelősségét.

Szervező - szándékos és súlyos gondatlansággal okozott károk kivételével - kifejezetten kizárja a felelősségét a nyeremény átvétele, illetve az annak érdekében tett cselekmények, valamint a nyeremény felhasználása, illetve igénybevétele során a Résztvevőt ért minden kárért.

8. Nyereményekkel kapcsolatos díjfizetések

A Játékban részt vevő Résztvevőket a Nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési és/vagy illeték-fizetési kötelezettség, ezeket a Szervező viseli. A Nyeremények kapcsán keletkező SZJA előleget a Szervező a hatályos adótörvények alapján megállapítja, és befizeti az illetékes adóhatóság részére. A Nyeremények átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a Nyerteseket terhelik.

A nyertes köteles minden esetlegesen szükségessé váló, az adóügyi adminisztráció szempontjából nélkülözhetetlen vagy azt megkönnyítő adatszolgáltatást biztosítani, ill. nyilatkozatot megadni.

9. Adatkezelési- és adatvédelmi szabályok

A Játék vonatkozásában az adatok kezelője a Szervező, mint adatkezelő. A Szervező adatfeldolgozót nem vesz igénybe a Játék lebonyolítása során.

A Játékban történő részvételhez szükséges adatszolgáltatás a Résztvevők önkéntes hozzájárulásán alapul (GDPR 6. cikk (1) bekezdés (a) pontja). Az adatszolgáltatás önkéntes, és előfeltétele a Nyeremény átadásának.

A Résztvevők a Játékszabályzat elfogadásával kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy nyertesség esetén a Szervező honlapján (https://perfekt.hu/), közösségi oldalain nevüket és a nyereményátadásról készült felvételeket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza.

A Résztvevők hozzájárulnak, hogy a megadott személyes adataikat a Szervező a Játék lebonyolítása (regisztrációk ellenőrzése, sorsolás, nyeremény átadása, adókérdések rendezése) érdekében az említett célokhoz kötötten rögzítse, kezelje és felhasználja hozzájárulásuk visszavonásáig, de legfeljebb a sorsolást követő 5. napig, a nyertes, illetve a pótnyertes esetén a Nyeremény átadásának napjáig, valamint a Nyereményeket átvevő nyertes megadott személyes adatait, illetve a nyeremények kisorsolásával és átvételével kapcsolatos adatokat a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdésében foglaltak alapján a Nyeremény átadásának napjától számított 8 évig, megőrizze, majd ezt követően törölje. A nyertes esetén az adatkezelés jogalapja ez esetben a Szervezőre vonatkozó jogszabályi kötelezettség teljesítése (GDPR 6. cikk (1) bekezdés (c) pontja).

Az adatkezelés célja: a Játék lebonyolítása (regisztráció, sorsolás, Nyeremény átadása, adókérdések rendezése).

Az érintettek köre: a Játékban a regisztrációt elvégző természetes személyek.

Az érintett személyes adatok kategóriái:

A Szervező kizárólag olyan adatokat kezel, amelyek a fenti célok elérése érdekében elengedhetetlenek. Ennek megfelelően az Adatkezelő a következő adatokat kezelheti:

Természetes személy Résztvevő esetén: a) név; b) e-mail cím; c) munkakör.

Az adatszolgáltatás elmaradásának következménye: a Résztvevő, illetve a nyertes kizárásra kerül.

Automatizált döntéshozatalra és/vagy profilalkotásra a megadott adatok alapján nem kerül sor.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik.

További felmerülő kérdések esetén (ideértve különösen, de nem kizárólag az adatbiztonsági intézkedésekre, illetve az érintetti jogokra vonatkozó tájékoztatást) a Szervező az Általános Adatvédelmi Tájékoztatójában foglaltak irányadóak, amely az alábbi linken érhet el: https://www.perfekt.hu/adatkezelesi-tajekoztato 

A Játékban történő részvétel során a Résztvevő az Általános Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat tudomásul veszi és elfogadja.

10. Vegyes rendelkezések

Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot – akár annak időtartama alatt is – egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. A jelen Játékszabályzat módosításáról, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a www.tspc.hu weboldalon. A Résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Szervező kizár minden, a Játékban való részvételből eredő közvetlen vagy közvetett kárral és költséggel kapcsolatos felelősséget.

A Játékkal kapcsolatos további információk és a részletes Játékszabályzat megtalálhatók a www.perfekt.hu/blog weboldalon.

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

Budapest, 2023. július 24.

süti beállítások módosítása