; ; ; ;

Az adóigazgatási eljárás szabályozásának változásai, az adóhatóság ellenőrzési gyakorlata

2016. október 5. Perfekt Blog

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Ellenőrzési Szakfőigazgatója, Czinege Attila 2016. október 25-én az adó- és vámhatóság által az adóigazgatásban alkalmazott eljárási szabályok változásairól tart előadást az Adótanácsadó Klub vendégeként.

A tájékoztatás kiterjed a NAV ellenőrzési gyakorlatára, figyelemfelhívó jelleggel az anyagi adójogszabályok évközi változásainak leglényegesebb elemire, valamint más aktuális kérdésekre, többek között a kötelező pénztárgéphasználatot és az EKAER-t érintő egyes változásokra is.

Az előadáshoz kapcsolódóan szíves figyelmükbe ajánljuk az EKAER-szabályozás változása kapcsán az adóhatóság által a kialakított hivatalos jogértelmezéséről szóló részletező cikkünket.

penztargep2.jpg

A cikket megtalálhatja az Adótanácsadó Klub legújabb, 4. számú kiadványában.

Az egy alkalomra szóló részvételi díj befizetését követően térítésmentesen elküldjük Önnek ezt a kiadványt. A kedvezmény érvényesítése céljából a jelentkezési lapon kérjük, tüntesse fel a BLOG-ATK-4 kódot.

Jelentkezzen már most, és vegyen részt budapesti Adótanácsadó Klubunk 2016. második félévének következő előadásain:

2016. október 25. – Az adóigazgatási eljárás szabályozásának változásai, az adóhatóság ellenőrzési gyakorlata (Előadó: Czinege Attila Nemzeti Adó- és Vámhivatal, ellenőrzési szakfőigazgató)

2016. november 22. - A helyi adók és egyéb kötelezettségek változása (Előadó: Dr. Kovács Attila tanácsos, Nemzetgazdasági Minisztérium)

2016. december 6. - Társasági adó és a kisvállalkozók adójának változása  (dr. Németh Nóra, Nemzeti Adó- és Vámhivatal, tanácsos)

süti beállítások módosítása