Perfekt szakmai blog

www.perfekt.hu

2022. jún 30.

Figyelem! Módosult az önfoglalkoztatók kompenzációs támogatás fenntartási kötelezettség határideje Benyújtási határidő: 2022. július 8.

írta: Magyar Miklósné Zsuzsa
Figyelem! Módosult az önfoglalkoztatók kompenzációs támogatás fenntartási kötelezettség  határideje Benyújtási határidő: 2022. július 8.

A 310/2021 (VI.7.) Kormányrendelet alapján az alkalmazottak nélküli önfoglalkoztatók egy egyszeri 219.000.- Ft.-os kompenzációs támogatásban részesültek. Ennek a feltétele az volt, és erről nyilatkozatot is kellett benyújtani, hogy a veszélyhelyzet megszüntetését követő kettő hónapig a vállalkozást…

Tovább Szólj hozzá

2022. jún 28.

Figyelem! Fontos határidő a gáz és áramfelhasználók körében

írta: Perfekt Blog
Figyelem! Fontos határidő a gáz és áramfelhasználók körében

2022. augusztus 1-től megváltozik az egyetemes földgáz- és villamosenergia-szolgáltatás igénybevételére jogosult ügyfelek köre. A változások miatt a lakosság és a mikrovállalkozások kivételével a továbbiakban az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználóknak 2022. július 1-jéig saját…

Tovább Szólj hozzá

praktikum jo tudni olvasoi kerdes fontos es aktualis

2022. jún 27.

Változik az egyszerűsített jogviszonyban foglalkoztatottak közterhe

írta: Dr. Magyar Zsuzsanna
Változik az egyszerűsített jogviszonyban foglalkoztatottak közterhe

Az államháztartás egyensúlyát javító külön adók között szerepel az egyszerűsített foglalkoztatás keretében munkát végző dolgozók fizetendő közteher változása is. A 197/2022. (VI.4.) Kormányrendelet értelmében 2022. július 1-től a megemelt közteher befizetésekkel kell számolni.  

Tovább Szólj hozzá

jo tudni fontos es aktualis

süti beállítások módosítása